Produkty pro růžová sůl (4)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, k výrobě masného produktu, který není tepelně zpracován, nazývaného "Lomo embuchado" nebo "Caña de lomo", vyrobeného procesem zrání-sušení trvajícím více než 45 dní. Formát: krabička 200g, sáček 5kg
Tierra Savia - Piu Amphora červené - vína

Tierra Savia - Piu Amphora červené - vína

ÁNFORA PIU Tinto FICHA TÉCNICA: Denominace původu: IGP Sierra Sevilla Složení: garnacha a tempranillo Vinifikace: Fermentováno s macerací v nádobách po dobu 1 měsíce v ánfoře Zrání: Zrání 10 měsíců na jemných kalech, pod květinovým závojem ve stejné ánfoře Alkohol: 14-14,5o NOTY CHUTI: Vzhled: třešňově červená Vůně: Svůdná, mocná ovoce s minerálními tóny Chuť: Atraktivní napětí v ústech a vysoce minerální
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg